Angels and Demons (2009) - TS.XviD-[ENGLISH]

Ići dole

ocenite film

0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
100% 100% 
[ 1 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
 
Ukupno Glasova : 1

Angels and Demons (2009) - TS.XviD-[ENGLISH]

Počalji  sajberkid taj Ned Maj 31, 2009 2:44 amU filmu Angels & Demons (Anđeli i demoni), Langdon (Tom Hanks) dobija poziv da ode u Švajcarski istraživački institut kako bi analizirao zagonetni simbol urezan na grudima ubijenog fizičara. Ono što otkriva je nezamislivo: smrtonosna osveta Katoličkoj crkvi od strane vekovima stare tajne organizacije - Iluminati. Očajnički pokušavajući da spase Vatikan, Langdon se u Rimu udružuje sa prelepom i tajanstvenom naučnicom Vittoriom Vetrom. Zajedno kreću u frenetičnu poteru kroz zapečaćene kripte, opasne katakombe, napuštene katedrale i najskriveniju odaju na svetu... odavno zaboravljeno skrovište Iluminata.
Tim koji stoji iza globalnog fenomena pod nazivom "Da Vinčijev kod" vraća se željno očekivanim naslovom "Anđeli i demoni", zasnovanom na bestseleru Dana Browna iz 2000. godine. Tom Hanks reprizira svoju ulogu harvardskog simbologa Roberta Langdona, koji još jednom otkriva da drevne sile u ostvarenju svojih ciljeva, ne prezaju ni od čega, pa čak ni od ubistva. Kakvo zastrašujuće otkriće bi nateralo Vatikan da se obrati Robertu Langdonu, čoveku koji je dešifrovao najkontroverzniji kod u istoriji? Kada Langdon otkrije dokaze o ponovnom pojavljivanju drevnog bratstva poznatog kao Iluminati – najmoćnije tajne organizacije u istoriji – takođe se suočava sa smrtonosnom pretnjom po postojanje Katoličke crkve, njihovog najprezrenijeg neprijatelja.

Anđeli i demoni počinju smrću pape i konklavom, tajanstvenim procesom kojim kolegijum kardinala bira novog papu. Među njima su preferiti, kardinali od kojih će jedan postati Papa. Smrt Pape utvrđuje Kamerlengo, u čijim se rukama nalazi moć Vatikana do izbora novog Pape.


download
rapidshare.com AngelsDemonsTS.part1.rar
rapidshare.com AngelsDemonsTS.part2.rar
rapidshare.com AngelsDemonsTS.part3.rar
rapidshare.com AngelsDemonsTS.part4.rar


prevod
rapidshare.com devise-angdemts.srt

___________________________________________________________________


rapidshare.com D.700.09.part1.rar
rapidshare.com D.700.09.part2.rar
rapidshare.com D.700.09.part3.rar
rapidshare.com D.700.09.part4.rar
rapidshare.com D.700.09.part5.rar
rapidshare.com D.700.09.part6.rar
rapidshare.com D.700.09.part7.rar
avatar
sajberkid

Broj poruka : 106
Datum upisa : 01.01.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu